Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.10.2021
Kamenná prodejna Mělník
Prodejna a půjčovna GDR radiostanic Mělník otevřena. Najdete nás na adrese Nad Pivovarem 3011, Mělník. Jsem tu pro Vás každý všední den od 9.00 do 12.... číst celé
29.08.2021
Kamenná prodejna
Připravujeme otevření kamenné prodejny na Mělníku číst celé
27.08.2021
Naskladněno
Dnes naskladňujeme vozidlové GDR vysílačka Inrico TM-7 PLUS, TM-9 a ruční vysílačku Inrico S200 číst celé
Zobrazit všechny novinky
Jsme také na Facebooku

Pokud chcete mít přehled o zajímavých novinkách a akčních nabídkách sledujte náš profil na Facebooku.

 

LIVE stream Zello

Poslechněte si komunikaci na Zello

 

Katalog ke stažení

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě podnikající Miroslav Černý, se sídlem Vražkov 164, 413 01 Vražkov, Česká republika, IČO 71351451, fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 01.09.2005 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

AKTUALITY ZE SEKCE RADY A NÁVODY

Jak nastavit svůj stav v Zello?
16.10.2021
Jak nastavit svůj stav v Zello?
Zello vám umožňuje nastavit váš stav, který může vidět každý. Váš stav určuje, jak vás lze kontaktovat a co se stane se zprávami, které vám byly zaslá... číst celé
Potřebuji pro provoz SIM kartu?
10.08.2021
Potřebuji pro provoz SIM kartu?
GDR radiostanice pro připojení využívá buď mobilní síť 2G/3G/4G/LTE nebo připojení k WiFi síti (WLAN). číst celé
Kolik dat spotřebuje GDR provoz?
10.08.2021
Kolik dat spotřebuje GDR provoz?
Průměrná měsíční spotřeba dat pro jednoho uživatele se pohybuje mezi 100 MB až 500 MB, i když se individuální využití může lišit. číst celé
Jaký levný datový tarif pro GDR vysílačku?
10.08.2021
Jaký levný datový tarif pro GDR vysílačku?
Pokud stejně jako já hledáte řešení pro více GDR vysílaček nebo nechcete být vázáni smlouvou na trhu je celá řada předplacených karet. číst celé
NEPROPÁSNĚTE NOVINKY, AKCE A SLEVY!

 

Jak začít na GDR bez vysílačky?

 

Varianta pro všechny je chytrý mobilní telefon a v něm nainstalovaná aplikace Zello PTT. Zello je jedna z nejznámějších volně šiřitelných aplikací pro nekomerční použití, která změní váš telefon nebo tablet na vysílačku (ručku) podobnou těm na pásmu PMR/CB. Odkaz ke stažení: https://zello.com/personal/download/
Po nainstalování aplikace doporučuji přidat naše Zello kanály

 

 

 

Sledujte nás a sdílejte fotky s hashtagem #vysilackapresmobil

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2021 vysilackapresmobil.cz | NajduZboží.cz | Czech Republic Map icon by Icons8
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.